Domácí tatarka
Vynikající domácí tatarka - hotová do 5 minut
2 dcl oleje 1 vejce 1 velká lžíce plnotučné hořčice 1 kávová lžička octu 1 kávová lžička cukru krystal 1 menší cibuli větší sterilovanou okurku, špetku soli, pepře,
POSTUP PŘÍPRAVY
Veškeré suroviny musí mít stejnou, nejlépe pokojovou teplotu. Vše vložíme do vyšší nádoby a ponorným mixérem mixujeme přibližně 1 - 2 minuty do zhoustnutí. Poté tatarku přelejeme do sklenice s víčkem a skladujeme v lednici, vydrží až 14 dní pokud nějaká zbyde. Vynikající domácí tatarka, lepší a levnější než Hellmanns a hotová do 5 minut.
2 dcl oleje 1 vejce 1 velká lžíce plnotučné hořčice 1 kávová lžička octu 1 kávová lžička cukru krystal 1 menší cibuli větší sterilovanou okurku, špetku soli, pepře,
POSTUP PŘÍPRAVY
Veškeré suroviny musí mít stejnou, nejlépe pokojovou teplotu. Vše vložíme do vyšší nádoby a ponorným mixérem mixujeme přibližně 1 - 2 minuty do zhoustnutí. Poté tatarku přelejeme do sklenice s víčkem a skladujeme v lednici, vydrží až 14 dní pokud nějaká zbyde. Vynikající domácí tatarka, lepší a levnější než Hellmanns a hotová do 5 minut.
mimibazar.cz
Žádné komentáře:
Okomentovat