Omáčka na špagety
400-500g mletého masa, 1 celý rajčatový protlak, podravka, oregáno, bazalka, česneková pasta popř. česnek, kečup, olej
Na oleji osmahneme mleté maso, sporák stáhneme ze 6 na č. 4 a přidáme celý protlak. Důkladně promícháme a přilijeme z konvice převařenou vodu. Přidáme oregáno, bazalku a trošku podravky. Nesolíme! Promícháme a pod pokličkou na č. 3 dusíme asi 20-30 minut. Dle potřeby přiléváme vodu. Nakonec keště přidáme kečup (asi tak 5-6 polévkových lžic), česnekovou pastu – dle chuti nebo jen utřený česnek a dosolíme. !!!! Po přidání česnekové pasty to ochutnejte, abyste to potom nepřesolili!!!!!
A podáváme!
A podáváme!
wwww.jitulciny-recepty.cz
Žádné komentáře:
Okomentovat