neděle 6. března 2016

Okurkovka

Okurkovka

V domácích podmínkách připravená limonáda ze salátové okurky, limetek, perlivé vody a třtinového cukru. Recept Ládi Hrušky, reportéra TV Nova.
1 kssalátové okurky
2 kslimetky
2 lžícenejlépe třtinového cukru
1,5 lperlivé vody
led, kolečka limetky a okurky na ozdobu

1. Oloupanou salátovou okurku nakrájíme na menší kostky, pak ji rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré
2. Do pyré přilijeme 0,5 l perlivé vody a necháme v lednici stát 10-15 minut
3. Směs přelijeme přes sítko do džbánu, přidáme šťávu ze dvou limetek a osladíme třtinovým cukrem
4. Osladíme, zamícháme, jednotlivé sklenice limonády servírujeme s ledem, zdobíme kolečky limetky a okurky.








receptyonline.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat