neděle 3. ledna 2016

Boloňské špagety se zeleninou a vepřovým masem


Boloňské špagety se zeleninou a vepřovým masem


    • 175 gramů těstoviny spaghetti 
    •  
    • 200 gramů zelenina, např. mrkev, paprika, cuketa 
    •  
    • 1 lžíce nastrouhaný parmezán 
    •  
    • 2 lžíce olej 
    •  
    • 1 lžíce sýr mascarpone 
    •  



  1. Pečte mleté maso na horkém oleji do chvíle, až bude sypké. Přilijte 1/4 l (250 ml) vody a vařte.
  2. Přisypejte obsah sáčku Knorr Inspirace Boloňské špagety do masa a důkladně promíchejte.
  3. Uvařte těstoviny spaghetti al dente ve velkém množství vroucí, osolené vody. Pak je přelijte studenou vodou na sítu.
  4. Očistěte zeleninu, umyjte ji a nakrájejte na malé kostky. Přidejte do omáčky a nechte vařit bez pokličky na mírném plameni po dobu 5-8 minut.
  5. Špagety servírujte s omáčkou, posypané nastrouhaným parmezánem. Do omáčky můžete také přidat 1 lžíci sýru mascarpone a vše případně dochutit pepřem a solí.








www.receptynakazdyden.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat